"Cartea aceasta îi va salva cititorului timp și bani..."

CUMPĂR EDIȚIA ÎN LIMBA ROMÂNĂ

DESPRE AUTORI

Maria are un doctorat în contabilitate, a publicat în străinătate și a luat parte la conferințe internaționale de renume. Este Keynote Speaker Forbes Romania, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, a Camerei Auditorilor Financiari din România și a Camerei Consultanților Fiscali. De asemenea, este gazda podcastului MY BUSINESS IN ROMANIA™. Deține o firmă de contabilitate de succes, parte în a treia cea mai mare rețea globală de firme independente de contabilitate. În ultimii 20 de ani, Maria a ajutat nenumărate companii din toate sectoarele să se lanseze. Astfel, a dezvoltat o metodologie unică de business, axată pe automatizare și pe identificarea celui mai bun mod de a conduce o afacere în România. Astfel, Maria este în cea mai bună poziție de a oferi butoanele acționabile care pot transforma o afacere din România într-un succes și îi pot reduce riscurile.

Bogdan a studiat la Harvard Business School, are un doctorat în management și este membru al Camerei Consultanților Fiscali. A jucat o serie de roluri cheie în proiecte din Europa de Vest, Asia Centrală, precum și din Africa de Est. Bogdan are un interes deosebit în stimularea investițiilor străine în România - și încurajează membrii Diaspora să revină în țară în calitate de oameni de afaceri.

MESAJUL AUTORILOR

„Am creat acest volum în primul rând pentru că fiecare dintre noi are nevoie de informații privind dezvoltarea propriei afaceri, mai ales într-un mediu turbulent. La rândul nostru, am înființat și am ajutat la înființarea și dezvoltarea mai multor afaceri, astfel încât știm că aceste informații sunt dispersate, că trebuie să le obținem din foarte multe surse și că durează foarte mult timp. Pentru partenerii noștri, am comprimat întotdeauna complexitatea, oferindu-le soluții simple pentru afacerile lor. De-a lungul colaborărilor noastre, foarte mulți dintre oamenii de afaceri români și străini care au construit business-uri în România ne-au repetat că fără ajutorul și îndrumarea noastră nu ar fi reușit - și ne-au încurajat să ne punem toată cunoașterea într-o carte, pe care să o citească și să aibă toate informațiile la un loc. Le-am spus mereu, zâmbind, că o carte nu ar fi de ajuns. Iar ei ne-au răspuns, tot zâmbind, că de-abia așteaptă să le citească pe toate. Ei bine, aceasta este prima.”

OPINIA CITITORILOR

"Fără limbaj de lemn. Direct la țintă, orice întrebare care îți vine în minte primește răspuns. Excelent material!"

I. Urem

EXTRASE DIN CARTE

PRINCIPALUL BENEFICIU

Voi economisi banii de consultanță

Voi înțelege următoarele detalii practice:


POVEȘTI DE SUCCES

PAȘII CĂTRE PUBLICAREA CĂRȚII

MEDIA

EDIȚIA LIMITATĂ DELUXE ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Când doresc să fac un cadou special cuiva care este la început de drum în afaceri, sau cuiva care are deja propria afacere și a ajuns într-un impas, acum pot să îi faci un cadou unic:

Ediția Limitată Deluxe a volumului “Business în România”

Ediția Limitată Deluxe, în limba română, include autografele autorilor și vine într-o cutie-cadou de lux, bleumarin, particularizată. Pe lângă o prezentare de excepție a unei cărți care excelează deja prin conținutul bogat în consultanță de business și fiscală, persoana căreia îi voi oferi acest cadou va beneficia și de un voucher pentru o întâlnire cu unul dintre autori.

Va fi unul dintre cele mai bune cadouri pe care le pot face.

OPINIA CITITORILOR

"Cartea aceasta îi va salva cititorului timp și bani, îmbinând spiritul practic cu ceva mai mult de un gram de viziune: ingredientele unei afaceri de succes în România"

Andrei T.

eBook în limba română

Apple Books | Google Play | Google Books

Cartea tipărită în limba română

Editura Flacăra

EDIȚIA ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Ediția în limba engleză a cărții a ajuns Amazon Bestseller #1 în prima săptămână de la lansare, în mai multe categorii, inclusiv International Taxes și Management Accounting. Volumul în limba engleză este disponibil aici, atât în format eBook cât și tipărit